Yves Rocher | City Galleria Zadar
yves-rocher

YVES ROCHER

Prije 50 godina, u potkrovlju obiteljske kuće u La Gacilly, Francuska; Yves Rocher je osmislio "Ljepotu iz biljaka" koja se bazira na bogatstvu biljnog svijeta i njegovom beskonačnom potencijalu.

Danas Yves Rocher, nakon 50 godina iskustva i dalje prvi nudi njegu” Ljepote iz biljaka”, koja je još moćnija i još više poštuje ženu i prirodu.
U isto vrijeme uzgajivač, proizvođač i distributer, Yves Rocher je jedinstveni brand koji je odlučio kontrolirati svaki korak poslovanja: uzgoj biljaka, znanstvena istraživanja na biljkama, razvoj inovativnih aktivnih sastojaka, formula, opskrbu sirovinama, proizvodnju, pakiranje, dostavu i distribuciju širom svijeta.

Zahvaljujući svojoj različitosti, brand Yves Rocher može kontrolirati i smanjiti svoj utjecaj na okoliš, te vam omogućiti da iskoristite najbolje proizvode za ljepotu po najboljoj cijeni.

Kao i u proteklih 15 godina, i dalje smo tu za vas u Yves Rocher trgovini Zadar sa svakodnevnim promotivnim ponudama, novitetima, poklonima i savjetima za ljepotu.

Radno vrijeme:
Pon - Sub: 09:00 - 21:00
Ned: Zatvoreno
023 311 327