Pet club | City Galleria Zadar
pet-club

PET CLUB

Afirmirali smo se kao distributeri različitih programa namijenjenih kućnim ljubimcima. Na prvom mjestu je distribucija hrane za pse i mačke renomiranih proizvođača kao: ROYAL CANIN, PREMIL, NESTLE ,PURINA PRO PLAN, FRISKIES, IAMS, K9- NUTRAM, ROKUS, BELCANDO i LEONARDO, TASTE OF WILD, TRAINER, EARTHBORN HOLISTIC, VITACRAFT, SPORT MIX, ANIMONDA, ORIEN, ACANA.

Zatim je tu hrana za ptice, glodavce i ribice firmi: SERA, JBL, WITTE MOLEN, VITACRAFT i CUNIPIC. U dijelu akvaristike radimo s firmama TECO, EHEIM, AKVA-STABIL, JUWEL, AQUA MEDIC, GROTECH, DELTEC, SCHURAN, JÄGER, HOBBY, HAGEN, JBL, SERA, ATLANTIS, LAGUNA, OASE, ATMAN.

Uz gore navedeno u dijelu opreme za kućne ljubimce poslujemo s firmama GIMBORN, GIMPET, BEAPHAR, BAYER PHARMA,HAGEN, PROCTER&GAMBLE, KARLIE, CAMON, BIOKATS, FOP, EXO TERRA, MEĐIMURJE PLET, ZOO CLEAN PREMIUM.

U 14 godina našeg postojanja tražili smo i uglavnom uspješno nalazili dobavljače koji svojom kvalitetom i iskustvom garantiraju zadovoljstvo naših kupaca i nas samih. Tijekom proteklih godina, a na zahtjev naših kupaca, počeli smo se ozbiljno baviti akvaristikom , koja predstavlja jedno od najbrže rastućih područja unutar segmenta kućnih ljubimaca. Unutar tog područja, projektiramo, izrađujemo, opremamo i dekoriramo slatkovodne ukrasne akvarije kao i morske ukrasne i konzumne akvarijske sustave.

Koristimo vrhunsku tehniku vodećih svjetskih proizvođača i znanje stečeno stalnim stručnim usavršavanjem i vlastitim iskustvom na vrlo zahtjevnim projektima izvedenim za potrebe restorana, hotela i dr. javnih prostora.

I nadalje ćemo kao i do sada s velikim veseljem i entuzijazmom raditi na unapređenju naše ponude a sve u cilju zadovoljstva naših kupaca i njihovih kućnih ljubimaca.

Radno vrijeme:
Pon - Sub: 08:00 - 21:00
Ned: Zatvoreno