Optika Anda | City Galleria Zadar

OPTIKA ANDA

Upoznaj Optiku Anda, obiteljsku tvrtku iz Splita koja je osnovana 1999. godine i koja od tada osvaja srca svih ljubitelja sunčanih naočala i dioptrijskih okvira. Danas je Optika Anda postala sinonim za naočale i uspela se na postolje kao vodeća optika u Hrvatskoj unutar svoje industrije.

Zakorači u Anda svijet i istraži najbolje kolekcije naočala koje su pažljivo birane da odgovaraju svim generacijama i životnim stilovima. Uz najprestižnije svjetske brendove naočala, u našoj ponudi nalaze se i Anda paketi kompletnih dioptrijskih naočala već od 69,00 eura.

Za najmlađe pripremili smo Anda Kids pakete u kojima se uz kupnju Kids naočalnih leća dobiva gratis dioptrijski okvir.

U našim poslovnicama brinemo da vaše iskustvo kupnje bude što ugodnije i kompletnije, stoga nudimo uslugu besplatne provjere vida, osiguranja naočala te izradu dioptrijskih naočala po vašim mjerama.

Za bezbrižno uživanje u vašim naočalama, možete ih zaštiti uz policu Kasko osiguranja od svih vrsta štete. Uz najsuvremeniju tehnologiju za kontrolu dioptrije i pregled vida, Anda Experti pružaju precizan pregled i savjetuju vam najbolje rješenje za vaše oči.

Strastveno biramo najbolje proizvode, brinemo o zdravlju vaših očiju i pomažemo svima onima koji su u potrazi za ljepšim pogledom na život!

Radno vrijeme:
Pon - Sub 08:00 - 21:00
Ned 09:00 - 16:00