MISFIT hair & beauty studio | City Galleria Zadar
misfit
Misfit hair & beauty studio frizerski je salon namijenjen onima koji žele kvalitetne proizvode za kosu, apsolutnu posvećenost stilista i ugodan ambijent bez buke. Jedini je specijalizirani Kevin.Murphy salon u Zadru, a smješten je u starom dijelu City Gallerije.

Jedan od malobrojnih frizerskih salona u Hrvatskoj čije je osoblje certificirano za šišanje kose jedinstvenim Helix škarama. Riječ je o patentiranom izumu svjetski poznatog brenda Kevin.Murphy čija zakrivljena oštrica omogućuje postojani oblik kose zbog kojeg ćete manje vremena provoditi stilizirajući kosu te rjeđe posjećivati frizerske salone.

U salonu se koriste Kevin.Murphy proizvodi za njegu i bojenje kose na prirodnoj bazi koji postižu vrhunske rezultate, a ne oštećuju kosu.

Misfit nudi usluge bojenja i dekoloracije kose, šišanja Helix škarama, ugradnju ekstenzija, te tretmane za njegu i oporavak svake kose.

Salon nudi i mogućnost besplatnih konzultacija. Svoj termin za konzultacije ili za neku od usluga možete rezervirati putem broja 091/628-1638.

Više informacija o salonu pronađite na službenoj web stranici Misfit hair & beauty studija. Tamo se nalazi i kratki video koji će vam olakšati pronalazak salona unutar City Galerije

Radno vrijeme:
Pon, Sri i Pet: 14:00 - 21:00
Uto, Čet i Sub: 8:30 - 15:30
Ned: Zatvoreno
091/628-1638