Instar Centar | City Galleria Zadar

INSTAR CENTAR

Krenuli smo od male obiteljske tvrtke 2008. godine, pa sve do danas, kada smo jedan od lidera na tržištu IT opreme. Cilj nam je postati najjači tech market u Hrvatskoj. U City Galleria centru nalazimo se na 1. katu (kod rotora).

Naš tim razumije da je ključ uspjeha zadovoljstvo kupaca

Otvoreni smo za sve vaše ideje i očekivanja. Zahvalni smo za svaku korisnu primjedbu kako raditi bolje jer nam je vaše zadovoljstvo prioritet. Zbog toga konstantno ulažemo u nova znanja i usavršavanje kako bi svima pružili najbolje iskustvo, garanciju i najviši standard proizvoda.

Držimo samo najkvalitetniju robu na tržištu po izuzetno povoljnim cijenama

Naša posvećenost kvaliteti priskrbila nam je veliki broj stalnih kupaca i stalan rast novih. Poslovanje temeljimo na partnerskim odnosima s najvećim svjetskim proizvođačima u IT industriji. To nam omogućuje širok asortiman i ponudu najnovije i najbolje tehnologije po pristupačnim cijenama.

Ponosni smo partneri:
HP, Lenovo, Dell, Asus, Acer, Microsoft, Huawei, Philips, Sony, Sennheiser, Samsung, Canon, GoPro, Logitech, Kingston, Fractal, Razer, Roccat, Intel, Corsair, Gigabyte i mnogih drugih.

Saznajte prvi o svim novitetima i aktualnim promocijama

Više na www.instar-informatika.hr. Zapratite nas i na Facebooku, Instagramu, Youtubeu i TikToku i budite u tijeku sa svim novitetima i aktualnim promocijama.

Radno vrijeme:
Pon - Pet: 08:00 - 20:00
Sub: 09:00 - 15:00
Ned: Zatvoreno