GYMS4YOU | City Galleria Zadar
gyms

GYMS4YOU

Gyms4you fitness centri pružaju mogućnost svojim korisnicima da povećaju kvalitetu života, a  namijenjeni su svima, bez obzira jeste li  već rekreativac, početnik u vježbanju ili pak profesionalni sportaš. Cilj Gyms4you koncepta je jačanje svijesti o rekreaciji i vježbanju te poticanje održavanja kondicije čime se znatno poboljšava kvaliteta života.

Novi europski koncept vježbanja
Ako ste se odlučili za odlazak u teretanu najbolje bi bilo potražiti onu u kojoj ćete imati sve što vam je potrebno kako biste došli do željenog cilja te gdje ćete dobiti kvalitetne i stručne savjete, ali i dodatnu motivaciju za  kontinuirano vježbanje. Gyms4you ima moderan i vrhunski opremljen prostor u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetnu i renomiranu opremu i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene s obzirom na mogućnosti i neograničeno vrijeme korištenja.

Gyms4you, za razliku od ostalih fitness klubova u Hrvatskoj, nudi jedan novi europski koncept vježbanja. Naime, teretana radi non-stop, svih 7 dana u tjednu od 0 do 24 sata, kako bi svi članovi imali priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, bez vremenskog ograničenja, ovisno o svojim afinitetima i slobodnom vremenu. Teretana je posebna po tome što se u nju ulazi skeniranjem otiska prsta, a svaki član dobiva i osobnu, jedinstvenu člansku iskaznicu koja vrijedi za sve postojeće i buduće Gyms4you lokacije.

Ovaj jedinstveni lanac fitness klubova trenutno posluje u Zadru, Šibeniku, Zagrebu i Osijeku.

Radno vrijeme:
Pon - Pet: 08:00 - 22:00
Sub - Ned: 15:00 - 20:00