SLAVIMO ROĐENDAN!!! | City Galleria Zadar

SLAVIMO ROĐENDAN!!!

City Galleria vas ovu subotu, 07. listopada  poziva na proslavu još jednog rođendana uz veliko slavlje, odlične nagrade i super zabavu za sve uzraste!

Kao i svake godine, City Galleria vam cijeli dan omogućava besplatan parking u garaži centra i besplatnu kavu u odabranim kafićima uz kupone. U već dobro poznatom KOLU SREĆE dijeli se više od 600 nagrada, a možete sudjelovati kupnjom u trgovinama centra u minimalnom iznosu od 10,00 EUR, te iskušati sreću!

Sve posjetitelje će od jutra zabavljati animatori i klaunovi uz besplatnu šaljivu fotografiju za uspomenu na ovaj dan;  u 11 sati slijedi nastup lutkarske skupine Produkcija Z s predstavom za djecu „AV, AV AVANTURA;  a kao šlag na tortu dolazi nam nastup Plesne udruge GESTA s početkom u 12 sati. 


U popodnevnim satima cijeli vanjski trg centra prekrit će besplatni napuhanci za djecu,  dok se slavlje nastavlja u 16:30 sati nastupom Sportskog plesnog kluba BELLUS – znamo da sigurno ne želite propustiti podržati nastup ovih malih plesača!

Nijedna rođendanska proslava ne može proći bez odličnih popusta – trgovine centra će vam kroz cijeli dan nuditi mnoštvo odličnih popusta i promotivnih akcija za najbolji rođendanski shopping.

Zato zabilježite subotu, 07.10. u vaš kalendar i ne propustite ovu super zabavu uz vrijedne nagrade u centru City Galleria!