Optika Anda i Hrvatski Caritas zajedno za 1000 radosti | City Galleria Zadar

Optika Anda i Hrvatski Caritas zajedno za 1000 radosti

“Otvori oči jer svatko može pomoći” – Optika Anda i Hrvatski Caritas zajedno za 1000 radosti

Na današnji dan, drugi četvrtak u mjesecu listopadu obilježava se Svjetski dan vida. Ove godine Optika Anda odlučila je na taj dan pokrenuti hvalevrijednu inicijativu pod nazivom “Otvori oči jer svatko može pomoći” i ujediniti se s Hrvatskim Caritasom za pomoć socijalno ugroženim obiteljima diljem Hrvatske.

Program Hrvatskog Caritasa “Za 1000 radosti” postoji preko dvadeset godina te kontinuirano promiče u društvu socijalnu osjetljivost i solidarnost te prikuplja pomoć za najsiromašnije obitelji koje teško preživljavaju i kojima svaka pomoć donosi neizmjernu radost. Slogan kampanje Otvori oči jer svatko može pomoći podsjeća nas da svatko ima priliku pomoći drugima, a najvažnije je da ne zatvaramo oči i ne skrećemo pogled u drugu stranu pred teškoćama i patnjama drugih ljudi.

Zaštitni znak ove humanitarne akcije su plišane igračke izrađene po već poznatom i omiljenom liku Ande Pande. Igračku Ande Pande se može kupiti u svim poslovnicama Optike Anda diljem Hrvatske po cijeni od 9 eura, a sav prihod od prodaje Anda Panda igračaka Optika Anda će donirati Hrvatskom Caritasu za pružanje pomoći obiteljima koje se suočavaju s financijskim poteškoćama.

Otvorite oči nad siromašnim obiteljima diljem Hrvatske i ne zaboravite da vaša mala gesta može donijeti veliku promjenu i tisuće osmijeha i radosti obiteljima koje to najviše trebaju.