Venera | City Galleria Zadar
venera

VENERA

Prva Venera trgovina otvorena je u Zadru prije 18 godina. Od tada smo proširili poslovanje i na druge gradove, pa danas možete posjetiti naše trgovine na čak 3 lokacije u Zadru, te u Šibeniku, Makarskoj i Karlovcu.

Imamo i veleprodaju, tako da naše artikle možete pronaći i kod naših veleprodajnih partnera u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Sinju itd.

Za razliku od brendiranih trgovina, za svoje kupce biramo najbolje od najboljeg- ne držimo sve artikle određenog brenda, već biramo njihove najbolje modele kako bismo našim kupcima mogli ponuditi velik izbor i vrhunsku kvalitetu po najpovoljnijim cijenama.

Rublje većinom uvozimo iz Italije, a pamučne artikle poput pidžama i čarapa iz Turske koja je nadaleko poznata po svom kvalitetnom pamuku, te izbjegavamo nekvalitetnu jeftinu robu koja je na žalost, u posljednje vrijeme preplavila naše tržište.

Tako kod nas možete pronaći najbolje modele renomiranih proizvođača kao što su Sielei, Lormar, Navigare, Tre Orsi, Aris… ali i no-name artikle koji su nas oduševili omjerom cijene i kvalitete.

Radno vrijeme:
Pon - Pet: 08:00 - 20:30
Sub: 08:00-20:00
Ned: Zatvoreno