Liberlino | City Galleria Zadar

LIBERLINO
edukativno – zabavni svijet u jednoj trgovini

Pozvani ste na dječji rođendan, krštenje ili pričest? Što kažete na prekrasnu igračku, po mogućnosti drvenu, koja će oduševiti i slavljenika i mamu? Koja će zainteresirati dijete i potaknuti na logičko razmišljanje, te uz koju će se dijete zabavljati, ali i učiti?
E, baš takve igračke su u Liberlinu!

Zadarska tvrtka Liber Media nastala je 2014. godine kao mala obiteljka tvrtka, vođena idejom da pomognemo roditeljima u nabavci udžbenika. Željeli smo postati tvrtka koja prati interese djece od predškolskog uzrasta do srednjoškolske dobi. Rezultat toga je suradnja sa stotinama vrtića i škola na prostoru Republike Hrvatske. Nakon niza godina online prodaje došlo je vrijeme za sljedeći veliki korak – otvaranje trgovine u našem gradu.

IGRAČKE U LIBERLINU

Europski proizvođači visokokvalitetnih igračaka izrađenih od najboljih materijala - Vilac, Miniland, Akros, Meli, Jovi i Giotto samo su neka od velikih imena s kojima godinama uspješno surađujemo. To su premium brandovi za koje je Liber Media ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku. Naša trgovina kategorizirano je složena - proizvodi su sortirani po uzrastu i kategorijama ( predmeti u školi, likovni i školski pribor, glazba, kreativnost, rani razvoj, STEM igre…). Na našim policama vidjet ćete da je dosta proizvoda izvađeno iz ambalaže - upravo iz razloga što našim kupcima želimo omogućiti ono što preko ekrana ne mogu, a to je DODIR. Isprobajte naše igračke, uvjerite se i sami u njihovu kvalitetu i edukativne ciljeve.

Važno je istaknuti i naše senzoričke igračke. Brojne su njihove prednosti za dječji razvoj, te su idealne za djecu s posebnim potrebama. Edukativni sadržaji za školu nešto su što je potrebno posebno dati roditeljima do znanja - memory za učenje stranih jezika, dijelovi tijela, asocijacije s emocijama, pravilima ponašanja samo su neke od društvenih igara. Pomoć pri shvaćanju pojma razlomka, zbrajanja, abakusa, tablice množenja i ostalih matematičkih operacija dostupna je u obliku igara, pa će tako dijete igrajući se lakše shvatiti i usvojiti gradivo. To i je naš cilj: UČENJE KROZ IGRU.

ŠKOLSKI I LIKOVNI PRIBOR

Zaista bogat i kvalitetan program omogućit će mališanima potpunu opskrbu i spremnost za nastavu. Pronaći ćete i najslađe vrtićke torbe i pripadajući sadržaj uz njih kao i veliki izbor kvalitetnih školskih torbi, pernica, bilježnica…

RADIONICE U LIBERLINU

Novitet na području grada Zadra svakako su radionice koje ćemo provoditi u prostorijama našeg Liberlina. Odvojeni prostrani prostor „učionica“ primat će male grupe djece kako bi rad bio što kvalitetniji, a posvećenost djeci zagarantirana. Bit ćemo kreativni, marljivi i spremni za učenje i zabavu!

Sad kad smo vam predstavili svoju viziju na vama je samo prošetati do trgovačkog centra i uvjeriti se sami u sve napisano!

KAKO NAS PRONAĆI?

Lako!
Nalazimo se u starom dijelu trgovačkog centra, na 2. katu.
Dobro nam došli u Liberlino!

Radno vrijeme:
Pon - Sub: 09:00 - 20:00
Ned: Zatvoreno
099/5275-267