Instar Center | City Galleria Zadar

INSTAR CENTER

Od svog osnivanja 2008. godine, tvrtka Instar Center je jedan od lidera na tržištu IT opreme. Od male obiteljske tvrtke Instar je izrastao u jednu od najperspektivnijih i najbrže rastućih domaćih trgovina informatičkom opremom.

Instar se etablirao kao tvrtka koja je među prvima ponudila najpotpuniji specijalizirani asortiman tehno proizvoda, definirala napredne oblike komunikacije s kupcima i pokrenula online kupovinu. Tvrtka trenutno broji preko 60 zaposlenih.
Proteklih godina smo naučili nešto i o vašim očekivanjima. Djelatnici Instara svjesni su da naš uspjeh ovisi o vašem zadovoljstvu našim radom, stoga konstantno učimo i ulažemo u nova znanja. Otvoreni smo za sve vaše ideje i očekivanja. Zahvalni smo za svaku korisnu primjedbu kako raditi bolje.
Držimo samo najkvalitetniju robu na tržištu po izuzetno povoljnim cijenama, što potvrđuje velik broj stalnih kupaca te kontinuirani rast novih. Poslovanje temeljimo na partnerskim odnosima s najvećim svjetskim proizvođačima u IT segmentu.

Ponosni smo partneri:
HP, Lenovo, Dell, Asus, Acer, Microsoft, Huawei, Philips, Sony, Sennheiser, Samsung, Canon, GoPro, Logitech, Kingston, Fractal, Razer, Roccat, Intel, Corsair, Gigabyte i mnogi drugi.

Više na www.instar-informatika.hr. Zapratite nas i na Facebooku, Instagramu, Youtubeu i TikToku i budite u tijeku sa svim novitetima i aktualnim promocijama.

Radno vrijeme:
Pon - Pet: 08:00 - 20:00
Sub: 09:00 - 15:00
Ned: Zatvoreno