Froddo | City Galleria Zadar
froddo-logo

FRODDO

Brand Froddo već dugo godina uveseljava djecu diljem svijeta. Anatomske i posebno dizajnirane cipele prepoznate su od djece i roditelja. Pri kreiranju Froddo cipelica inspiracija dolazi od činjenice da je svako dijete posebno. A kako je svako dijete posebno, tako je i svaka nožica posebna. Zato Froddo dječja obuća mora biti anatomska, prirodna, individualna te svakako zaigrana i zabavna. Jer kakva bi to dječja obuća bila bez zaigranosti i zabave?
Vođen jedinstvenim vrijednostima Froddo se približava se roditeljima i djeci koja su inspiracija u stvaranju maštovite i zaigrane obuće.

ANATOMSKO
Ručno izrađene anatomske cipelice koje su zdrave i oblikovane prema dječjim stopalima. Cipelice koje dolaze u više kalupa - za šire ili uže, uzdignutije ili spuštenije stopalo.

PRIRODNO
U prirodi dijete istražuje, otkriva i uči, razvija se intelektualno i emocionalno. Froddo koristi prirodne materijale i potiče bosonogo hodanje kao najzdraviji način za pravilni razvoj dječjeg stopala. 

INDIVIDUALNO
Svako stopalo je različito, baš kao i svako dijete. To su osnovne postavke kojima pristupa prilikom izrade cipelica. To je obuća koja će kod roditelja i djece stvoriti osjećaj kako je napravljeno “baš za mene”. Linija tenisica se može dodatno personalizirati ostavljanjem prostora na obući za ime djeteta.

ZABAVNO I ZAIGRANO
Pri svakom susretu s roditeljem ili djetetom nagrađuje se, iznenađuje i potiče dječja mašta. Froddo to čini kroz trgovine, cipele, kutije, vrećice, račune… Slavi dječji način razmišljanja jer zna da su djeca zabavna i zaigrana baš kao i Froddo.

Brandovi u ponudi: Froddo, Sanik, Cycle Band

Sanik kolekcija ponosi se hrvatskom proizvodnjom i pomno biranim prirodnim materijalima, kao i modernim dizajnom s cool printevima.
Cycle Band dječja odjeća odraz je talijanske mode i razigrane dječje prirode. Udobni i šareni odjevni komadi razveselit će mališane i pratiti njihove razigrane avanture.

Radno vrijeme:
Ponedjeljak: 08-15h
Utorak: 08-15h
Srijeda: 13-20 h
Četvrtak: 13-20 h
Petak: 13-20 h
Subota: od 08:30 – 13:30h
Nedjelja: zatvoreno
+385 23 311 798
www.froddo.com