Trebate li nove naočale za vaše školarce, Anda Kids paketi su prava stvar! | City Galleria Zadar

Trebate li nove naočale za vaše školarce, Anda Kids paketi su prava stvar!

Početak nove školske godine znači da kreće i zabava! Za sve školarce to je povratak prijateljima, druženju i učenju, a uz Anda Kids pakete mogu se veseliti i roditelji jer uz kupljene naočalne leće iz Kids asortimana, dobivate dioptrijske okvire na dar.

U novu kampanju za Optiku Anda uskočile su i kćeri Lane Klingor Mihić – Kiara, Marla i Mika koje su pokazale obiteljski talent i svoju energiju prenijele u video spot čije stihove nećete moći prestati pjevušiti! Pogađate, za glazbenu palicu zaslužan je Tonči Huljić koji je upravo za potrebe ove kampanje posudio stihove iz svoje evergreen pjesme Minus i plus i dodao im novi moderni twist.

Pitali smo i mamu Lanu što misli o tome da su klinci danas puno više nego ikad ispred mobitela.

“U današnje vrijeme je gotovo nemoguće spriječiti djecu da imaju mobitel. Čak i ako vi to želite, okolina je ta koja će u djetetu izazvat osjećaj da ne pripada u društvo ukoliko i ono nema mobitel. Iako smatram da je to pogrešno, s druge strane puno je i prednosti da ga imaju. Kao i svaki roditelj pokušavam maksimalno smanjiti vrijeme koje provode na mobitelu i ispred ekrana. Razgovaram s njima puno o toj temi i razumiju zašto je to važno. Dok sam ja zadužena za kontrolu koliko se provodi vremena ispred digitalnih uređaja u kući, naša Anda brine o tome da uvijek imamo najbolje naočale sa plavim zaštitnim slojem koje čuvaju naše oči!“, komentirala je Lana Klingor Mihić.

Tri su sastojka za uspješno učenje – čitanje, pisanje i gledanje na školsku ploču, a za to je potrebno osigurati dobar vid vaših školaraca. Stoga je Optika Anda za vas pripremila Anda Kids pakete koje čine Crizal Kids UV naočalne leće prilagođene za djecu od 5 – 12 godina starosti, a uz njih na poklon dobivate dioptrijske okvire prema vašem odabiru iz široke ponude Kids asortimana. Svim roditeljima bit će drago znati da Crizal Kids UV štiti leću od 5 glavnih neprijatelja vida, a to su UV zrake, refleksije, prljavština, ogrebotine i prašine.

Muči li vaše klince minus ili plus dioptrija, samo je jedna prava adresa ➡️ najbliža Anda poslovnica!