SPORTSKI RUJAN U CITY GALLERIJI - PROMOCIJA ŠAHOVSKOG KLUBA CASPER | City Galleria Zadar

SPORTSKI RUJAN U CITY GALLERIJI – PROMOCIJA ŠAHOVSKOG KLUBA CASPER

Posjetite centar City Galleria i ovaj petak, i saznajte sve što vas zanima o Šahovskom klubu Casper. Mali polaznici i njihovi treneri predstavit će vam ovu kombinaciju igre, znanosti i umjetnosti koju djeca mogu početi učiti već od najranije dobi.

 

Šahovski klub Casper počeo je sa radom 1996. godine s idejom da se djeci kroz igru omogući druženje i pomogne njihovom fizičkom i psihičkom razvoju, kao i izgradnji njihovog samopouzdanja što je neizmjerno važno za daljnji razvoj njihovih sposobnosti. Klub je kroz predani rad ostvario brojne uspjehe i odlične rezultate, kako u učenju šaha tako i na šahovskim natjecanjima. Sa malim i velikim članovima radi sedam trenera kluba koji trenutno broji više od 100 djece polaznika. Svakodnevnim radom dobivaju se i dobri rezultati, a ovisno i o ostalim obvezama, pojedini članovi treniraju i tri puta tjedno.

 

U više od dva desetljeća rada Šahovskog kluba Casper,  kroz ovu kombinaciju dječje igraonice i vrtića prošlo je nekoliko stotina malih Zadrana među kojima su neki za koje ste sigurno čuli ili ćete tek čuti. Stoga nam se pridružite u dočeku i uvjerite se i sami u njihovo šahovsko umijeće.

 

Čekamo vas 20. rujna s početkom u 10:30 sati u City Galleriji!