SPORTSKI RUJAN U CITY GALLERIJI - PROMOCIJA BOKSAČKOG KLUBA BANDITS ZADAR | City Galleria Zadar

SPORTSKI RUJAN U CITY GALLERIJI – PROMOCIJA BOKSAČKOG KLUBA BANDITS ZADAR

Posjetite centar City Galleria i ovu subotu, 14. rujna u 11:00 sati i pridružite nam se u dočeku Boksačkog kluba Bandits Zadar.

 

Boksački klub Bandits  klub je koji djeluje u gradu Zadru posljednje četiri godine. U ovom kratkom razdoblju, na boksačkoj sceni su ostvarili zavidne rezultate –  od nastupa na državnim prvenstvima, do nastupa na Hrvatskoj boksačkoj ligi, kao i nastupa u reprezentaciji. Glavni trener kluba, Antonio Zubčić bio je kratko i trener reprezentacije mlađih seniora.

 

Klub se bazira na radu s mladima, a sami upisi novih članova upravo su u tijeku. Poseban termin treninga organiziran je za djecu uzrasta od 6 do 12 godina, a čiji treninzi su prilagođeni njihovom uzrastu.  Uz natjecateljske treninge, članstvo kluba uključuje i puno rekreativaca koji su na treninzima otkrili kako boks  pomaže pri lječenju stresa i mršavljenju. U svom društvenom radu, klub često organizira humanitarne akcije potrebnima i akcije darivanja krvi. Dvorana kluba,  potpuno opremljena za boksačke treninge, smještena je na velikom raskrižju na Putu Bokanjca.

 

Provedite subotnje jutro u City Galleriji s članovima i trenerima kluba koji će odgovoriti na sva vaša pitanja o ovom sportu, radu kluba Bandits Zadar, njihovim treninzima i sportskim uspjesima, kao i mogućnostima upisa vaših školaraca.

 

Čekamo vas!