PROMOCIJA ATLETSKOG ŠPORTSKOG KLUBA ZADAR | City Galleria Zadar

PROMOCIJA ATLETSKOG ŠPORTSKOG KLUBA ZADAR

Posjetite i ovu subotu, 27.10. u 10:00 sati centar City Galleria i pridružite nam se u dočeku ATLETSKOG ŠPORTSKOG KLUBA ZADAR, utemeljenog davne 1959. godine, koji dogodine slavi čak 60 godina djelovanja. Kroz klub je prošao veliki broj atletičara, atletičarki, trenera i svi su oni dali svoj doprinos atletskoj povijesti. Ašk Zadar dao je veliki broj državnih prvaka i reprezentativaca, a neki rezultati njihovih članova stoje i danas kao rekordi države. Njihovi  članovi su nastupili na Olimpijskim igrama, brojnim europskim i svjetskim prvenstvima, te na mnogim prestižnim međunarodnim natjecanjima.

Atletska škola vrši upis djece predškolske dobi uzrasta od 6 godina, te učenika od 1 do 4 razreda osnovne škole i učenika od 5 do 8 razreda osnovne škole. U okviru atletske škole aktivno trenira više od 80 polaznika koji se natječu  u Dalmatinskoj atletskoj ligi. Treninzi se održavaju na atletskim terenima ŠC „Višnjik“,  a za hladnog i ružnog vremena u pomoćnoj dvorani Krešimir Ćosić.

Atletski športski klub Zadar već 35 godina u raznim formatima organizira utrku Nin – Zadar, najčešće pod nazivom “mali maraton”.  Od ove godine organiziran je pravi, natjecateljski polumaraton, koji će se trčati na novoj atraktivnoj ruti. Pored glavne utrke trčati će se i utrke za građanstvo: Zadarska trica, Zadarska petica i Zadarska dica.

Stoga nam se pridružite u subotu i upoznajte članove i trenere kluba, provjerite mogućnosti upisa vas i vaših mališana, te saznajte sve detalje predstojećem polumaratonu.

Čekamo vas, vaša City Galleria