OPTIKA ANDA I SEVERINA PREDSTAVLJAJU 'POGLED IZ SNOVA' | City Galleria Zadar

OPTIKA ANDA I SEVERINA PREDSTAVLJAJU ‘POGLED IZ SNOVA’

Nakon prošle godine koja je resetirala cijeli svijet, ovo ljeto bit će prožeto svim onim neostvarenim željama, ljubavima i snovima koje su strpljivo čekale na pravi trenutak. Novu kolekciju Optike Anda predstavlja glazbena diva i neiscrpna ženska heroina – Severina u ljetnoj kampanji ‘Pogled iz snova’.

Naočale su bile i ostale jedan od omiljenih ljetnih glasnika s kojima službeno otvaramo novu sezonu sunčanja, kupanja i bezbrižnog provoda. A ljetna priča Ande i Severine, otkriva još jednu dimenziju naočala koja je zaiskrila na snimanju. Jeste li se ikad zapitali zašto se dobro osjećate svaki put kada nosite vaše omiljene sunčane naočale?

„Naočale su poput vremeplova. S njima čovjek putuje kroz vrijeme, kroz različite dimenzije i najljepša sjećanja. Trenutak kada odabirem naočale, biram ne samo modni dodatak, već i gdje želim otputovati mislima. U jednom treptaju oka možete otputovati u daleke egzotične krajeve ili se teleportirati na neke dobro poznate obale. A pored mašte vam ni ne treba putovnica da putujete“, poručila je Severina koja je već drugu godinu zaredom zaštitno lice jednog od vodećih lanaca optike u Hrvatskoj.

Osim što naočale za svakoga imaju posebnu vrijednost, ne zaboravite i njihovu važnu ulogu u zaštiti očiju od štetnog utjecaja sunca. Uz nove kolekcije svjetski poznatih brendova, u Optici Anda svatko može pronaći naočale za sebe. Ovo ljeto probudimo sanjare u sebi i pustimo ih neka sanjaju otvorenih očiju kroz najljepše okvire!