GOLDEN VOICE pjevačko natjecanje u City Galleriji! | City Galleria Zadar

GOLDEN VOICE pjevačko natjecanje u City Galleriji!

Hej, ti! Obožavaš li pjevanje, ples i primamljiva, blještava svjetla pozornice?

Uveseljavaš bližnje svojim nastupima u kućnoj atmosferi i pjevaš gdje god stigneš, pa i pod tušem?

Imaš između 7 i 17 godina?

Ovo je tvoja prilika koju nikako ne želiš propustiti! Ostvari svoje snove – prijavi se na treći po redu GOLDEN VOICE, pjevačko natjecanje u organizaciji Glazbenog studija LIBRETO i City Gallerije. Pjevači se natječu u 2 kategorije: 7-12 godina i 13-17 godina.

Pošalji nam do 23.06.2022. svoje osnovne podatke (IME I PREZIME, GODINU ROĐENJA, PJESMU KOJU ŽELIŠ IZVESTI, MATRICU PJESME, DO MINUTU SVOJE IZVEDBE TE PJESME (primjerice kiticu i refren) i imena i prezimena pratećih PLESAČA NA SCENI (do 4, ako ih imaš, što nije obavezno) na mail libreto111@gmail.com ili na WApp broj 0919347160, te očekuj da ćemo ti se javiti u najkraćem mogućem roku s daljnjim uputama za sudjelovanje.

Ono što te dalje očekuje jest rad i usavršavanje svoje točke s vokalnim mentorima, ugodno druženje s drugom djecom i mladima koji dijele tvoje afinitete u opuštenoj i poticajnoj radnoj atmosferi, pjevanje na pozornici uživo 09.07.2022., te brojne primamljive nagrade, a možda i osvojeno prvo mjesto u vlastitoj kategoriji, za što ćeš, između ostaloga, dobiti priliku i snimiti audio, te video spot za cover bilo koje pjesme koju sam/a izabereš, u profesionalnom studiju producenta Marina Ćute!

Zvuči uistinu sjajno, zar ne?

Iskoristi jedinstvenu priliku i prijavi se što prije jer čekamo baš TEBE i tvoj jedinstveni talent!

Vidimo se i pjevajmo zajedno iz sveg glasa!