Dođite u adidas shop u City Galleriji i isprobajte adidas SOLARBOOST na drugačiji način! | City Galleria Zadar

Dođite u adidas shop u City Galleriji i isprobajte adidas SOLARBOOST na drugačiji način!

Na trkačke staze stigla je nova adidasova tenisica pod nazivom SOLARBOOST, tenisica koja pruža sve što je potrebno trkačima kako bi postigli najbolje rezultate – udobnost izdržljivost i savršenu funkcionalnost. Inspiriran NASA-inim inženjerstvom SOLARBOOST je kreiran za visoke performanse kojima doprinosi lagani dizajn koji je stvoren pomoću najboljih adidasovih inovacija. S Fiber Placement tehnologijom koja sadrži Parley materijal, odnosno materijal napravljen od reciklirane plastike, svaki je milimetar tenisice precizno povezan i konstruiran. Rezultati su vrhunska udobnost, prilagodba stopalu korisnika te podrška laganog dizajna zbog kojeg se trkači mogu pouzdano kretati raznim brzinama i na svim udaljenostima.

 

Kako biste isprobali i sami se uvjerili u njezine performanse i funkcionalnosti za sve ljubitelje trčanja i one koji će tek to postati adidas je pripremio jednu posebnu aktivaciju koja traje od 17.5. do 27.5.

 

Priliku da isprobate tenisice i sudjelujete u kreativnom natječaju imat ćete tijekom vikenda 18.-19.5. i 25.-26.5. od 12 do 18 sati kada vas u adidas trgovini očekuje stručno prodajno osoblje i hostesa. Nakon što ste isprobali i testirali tenisice možete ispuniti upitnik u kojem ocjenjujete kvalitetu vašeg doživljaja čime sudjelujete u kreativnom natječaju. Kapetani adidas Runnersa odabrat će najkreativniji odgovor na jedno od pitanja čime pobjednik osvaja adidasov outfit za trening i sat joge – idealnu kombinaciju za umirivanje i povrat energije nakon trčanja.

 

Aktivacija u adidas shopu u City Galleriji, Zadar se odvija 18.i19. te 25.i26. svibnja u periodu od 12-18 sati kada Vas očekujemo.